Menukaart
-
-
Oesters
-
Fine de Claire oester
€3,50 per stuk -
Gillardeau oester
€4,50 per stuk -
Zeeuwse HK46 oester
€5,00 per stuk -
Oester cocktail chef's speciaal
€7,50 -
Gegaarde oester in Oostersesaus
€5,00 per stuk -
Gegaarde oester in tomaten serehsaus
€5,00 per stuk -
Gegaarde oester met limoncello
€5,00 per stuk -
Gegaarde oester in Hollandaisesaus
€5,00 per stuk
-
Voorgerechten
-
Huisgemaakt brood met zeezout en dragon olie
€4,50 -
Romige wakame soep, rijkelijk gevuld met vis
€10,50 -
Coquille, gebakken appel, noten risotto en px stroop
€16,50 -
Zalm roergebakken met groenten, gerookte mayonaise en yuzu
€14,50 -
Rouleau van makreel met paddenstoelen, biet en Hollandaisesaus
€15,50 -
Chef's proeverij
€18,50
-
Hoofdgerechten
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met groenten en aardappelgarnituur.
-
Kreeft klassiek
€op bestelling -
Doradefilet met paddenstoelen tapenade, pastinaak crème
€25,50 -
Grote gamba's met paella en tomaten serehsaus
€25,50 -
Tonijnsteak met pasta, gegrilde groenten en oosterse saus
€26,50 -
Chef's proeverij twee soorten vis met groenten en aardappelgarnituur
€26,50 -
Zeetong in boter gebakken, met groenten en aardappelgarnituur
€44,50 (Indien voorradig) -
Sliptong twee stuks in boter gebakken, met groenten en aardappelgarnituur
€24,50 (Indien voorradig)
-
Menu's
-
Drie gangen menu
€39,50 -
Vier gangen menu
€49,50 -
Vijf gangen menu
€59,50 -
Zes gangen menu
€69,50
-
Vegetarisch
-
Drie gangen vegetarisch menu
€32,50 -
Vier gangen vegetarisch menu
€39,50 -
Vijf gangen vegetarisch menu
€46,50
-
Kindermenu
-
Frietjes met vis en als dessert een heerlijk ijsje (tot 12 jaar))
€15,50
-
Nagerechten
-
Crème brulee sinaasappel-kaneel met vanilleijs
€11,50 -
Stoofperen parfait met steranijs mousse en cranberrysaus
€11,50 -
Chocolade brownie met karamel zeezout crème en sereijs
€11,50 -
Scroppino
€11,50 -
Chef's proeverij
€13,50 -
Een selectie van binnen- en buitenlandse kazen
€15,50
-