Menukaart Visrestaurant Crabbetje
-
-
Oesters
-
Fine de Claire | oester
3.50 per stuk -
Gillardeau | oester
4.50 per stuk -
Zeeuwse HK46 | oester
5.00 per stuk -
Oester cocktail chef's speciaal
7.50 per stuk -
Gegaarde oester in Oostersesaus
5.00 per stuk -
Gegaarde oester in tomaten serehsaus
5.00 per stuk -
Gegaarde oester met limoncello
5.00 per stuk -
Gegaarde oester in Hollandaisesaus
5.00 per stuk
-
Voorgerechten
-
Huisgemaakt brood | zeezout | olijfolie
5.50 -
Romige mosterdsoep | paling | basilicum | krokantje
12.50 -
Bisque van krab | krab bitterbal | krabbenschuim
14.50 -
Coquilles | gedroogde tomaat | olijven | dragonolie
18.50 -
Zalm sashimi | pikante couscous | komkommer azijn
17.50 -
Zeewolf rouleaux | truffel salsa | vanilleschuim
16.50 -
Chef's proeverij
20.50
-
Hoofdgerechten
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met groenten en aardappelgarnituur.
-
Kreeft klassiek
op bestelling -
Tonijn steak | roerbak groenten | pasta | serehsaus
31.50 -
Grote gamba's | risotto | limoensaus
28.00 -
Dorade | aardappelgarnituur | mediterraanse saus
27.50 -
Hoofdgerecht menu
26.50 -
Zeetong
52.00 (Indien voorradig) -
Sliptong | twee stuks
28.50 (Indien voorradig)
-
Menu's vis
-
Drie gangen menu
45.00 -
Vier gangen menu
55.00 -
Vijf gangen menu
65.00 -
Zes gangen menu
75.00
-
Menu's vlees
-
Drie gangen | vlees menu
45.00 -
Vier gangen | vlees menu
55.00
-
Vegetarisch
-
Drie gangen | vegetarisch menu
35.00 -
Vier gangen | vegetarisch menu
45.00
-
Kindermenu
-
Frietjes | vis | ijsje (tot 12 jaar)
15.50
-
Nagerechten
-
Tiramisu | chocolade | passievrucht | basilicum
12.50 -
Crème brûlée | sinaasappel | chocolade ijs
12.50 -
Sorbet ijs | marsepein | amarena saus
12.50 -
Citroentaart | kokoscrème | fruit
12.50 -
Chef's proeverij
14.50 -
Een selectie van binnen- en buitenlandse kazen
15.50
-