Menukaart Visrestaurant Crabbetje

De ultieme beleving van vis, schelp- en schaaldieren!

Menukaart 2017

Oesters - Oysters

Fine de Claire oester

Fine de Claire Oyster 

Per stuk
€ 3.75

Gillardeau oester

Gillardeau Oyster 

Per stuk
€ 4.50

Zeeuwse HK46 oester

Zeeuwse HK46 oyster 

per stuk
€ 4.50

Gestoomde oester in Hollandaisesaus

Steamed oyster in Hollandaise sauce

3 stuks
€ 12.50

Gestoomde oester in Oostersesaus

Steamed oyster in Oriental sauce

3 stuks
€ 12.50

Gestoomde oester in uiencompote

Steamed oyster in onion compote

3 stuks
€ 12.50

Proeverij van 3 verschillende gestoomde oesters

Tasting of 3 different steamed oysters

3 stuks
€ 12.50

Voorgerechten - Starters

Ambachtelijk huisgemaakt brood met zeezout en olijfolie

Homemade bread with sea salt and olive oil

€ 4.50

Soep van het moment

Fishsoup of the moment

€ 9.50

Voorgerecht menu

Appetizer menu

€ 16.50

Hoofdgerechten - Main courses

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met groenten en aardappelgarnituur All main courses are served with vegetables and potato garnish

Hoofdgerecht menu

Main course menu

 

 

€ 23.50

Grote gamba's met teriyaki saus, roerbak groenten en pasta

Large prawns with teriyaki sauce stir fry vegetables and pasta

€ 25.50

Sliptong twee stuks in boter gebakken, met groenten en aardappelgarnituur ( indien voorradig )

Sole in butter baked, with vegetables and patato garnish ( if available )

€ 24.50

Zeetong in boter gebakken, met groenten en aardappelgarnituur ( indien voorradig )

Dover sole baked in butter, with vegetables and patato garnish ( if available )

€ 44.50

Shared dining een proeverij van heerlijke warme en koude visgerechten om te delen ( p.p )

Shared dining a tasting to share ( p.p )

€ 44.50

Menu’s - Menu

3 gangen Chef menu

3 courses Chef menu

€ 39.50

4 gangen Chef menu

4 courses Chef menu

€ 49.50

5 gangen Chef menu

5 courses Chef menu

€ 59.50

6 gangen Chef menu

6 courses Chef menu

€ 69.50

Vegetarisch - Vegetarian

Voorgerecht - een proeverij van de Chef

Vegetarian starter, A creation of the Chef

€ 13.50

Hoofdgerecht - bestaat uit diverse groenten bereidingen

Main course consists of various vegetables

€ 21.50

Kindermenu - Children

Kindermenu

childrenmenu

€ 15.50

Nagerechten - Desserts

Scroppino met een mille-feuille met vers fruit

Scroppino with a mille-feuille with fresh fruit

€ 9.95

Cheesecake met amarenesaus

Cheesecake with amarene sauce

€ 9.95

Chocolade noten taart met amaretto creme

Chocolate nut cake with amaretto cream

€ 9.95

Kokos granola taart met sorbet ijs

Coconut granola cake with sorbet ice cream

€ 9.95

Een selectie van binnen- en buitenlandse kazen

A cheese platter of several cheeses

€ 13.50

Een selectie van 3 soorten port

A nice selection of 3 types of port

€ 9.50

Een selectie van 3 soorten dessertwijn

A nice selection of 3 types of dessert wine

€ 9.50

Contactgegevens

St. Aagtenstraat 5
2312 CA Leiden
Tel:+31 (0) 71 51 288 46

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Dinsdag - Zaterdag vanaf 17.30
Zondag en Maandag gesloten