Menukaart 2017
Oesters - Oysters
Fine de Claire oester
Fine de Claire Oyster
Gillardeau oester
Gillardeau Oyster
Zeeuwse HK46 oester
Zeeuwse HK46 oyster
Gestoomde oester in Hollandaisesaus
Steamed oyster in Hollandaise sauce
Gestoomde oester in Oostersesaus
Steamed oyster in Oriental sauce
Gestoomde oester in uiencompote
Steamed oyster in onion compote
Oester cocktail gin tonic
Oyster cocktail gin tonic
Oester cocktail bloody mary
Oyster cocktail bloody mary
Oester cocktail chef's speciaal
Oyster cocktail chef's speciaal
Voorgerechten - Starters
Huisgemaakt brood met zeezout en dragon olie
Homemade bread with sea salt and tarragon olive oil
Chef's proeverij
Chefs tasting
Rouleau van citrus zalm met gerookte pasta
Rouleau of citrus salmon with smoked pasta
Gerookte paling met pikante hollandaisesaus en zeewier couscous
Smoked eel with spicy hollandaise sauce and seaweed couscous
Coquilles, roergebakken met groenten en gerookte mayonaise
Scallops, stir-fried with vegetables and smoked mayonnaise
Fruit de mer salade
Fruit de mer salad
Dagverse vissoep rijkelijk gevuld met een visgarnituur
Daily fresh fish soup generously filled with a fish garnish
Hoofdgerechten - Main courses
Chef's proeverij, twee soorten vis met aardappel en groenten garnituur
Chefs tasting, two types of fish with potato and vegetable
Canneloni van zeewolf met een basilicum beurre blanc
Canneloni of wolffish with a basil beurre blanc
Grote gamba's met zoet zure groentensaus en risotto
Large prawns with sweet and sour vegetables and rissoto
Sliptong twee stuks in boter gebakken, met groenten en aardappelgarnituur
Sole in butter baked, with vegetables and patato garnish ( if available )
Zeetong in boter gebakken, met groenten en aardappelgarnituur
Dover sole baked in butter, with vegetables and patato garnish ( if available )
Tonijnsteak gegrild met serehsaus en pandanrijst
Tuna steak grilled with sereh sauce and pandan rice
Menu’s - Menu
Drie gangen menu
Three courses menu
Vier gangen menu
Four courses menu
Vijf gangen menu
Five courses menu
Zes gangen menu
Six courses menu
Vegetarisch - Vegetarian
Drie gangen vegetarisch menu
Three course vegetarian menu
Vier gangen vegetarisch menu
Four course vegetarian menu
Vijf gangen vegetarisch menu
Five course vegetarian menu
Kindermenu - Children
Kindermenu ( tot 12 jaar )
childrenmenu ( up to 12 years )
Nagerechten - Desserts
Scroppino met een krokantje, belegd met vers fruit
Scroppino with a crispy topped, with fresh fruit
Cheesecake met pistacheijs en yoghurtcreme
Cheesecakewith pitachio ice cream and yohurt cream
Limoncello creme brûlée met witte chocolade parfait
Limoncello creme brûlée with white chocolate parfait
Kokos granola taart met sorbet ijs
Coconut granola cake with sorbet ice cream
Een selectie van binnen- en buitenlandse kazen
A cheese platter of several cheeses
Een selectie van 3 soorten port
A nice selection of 3 types of port
Een selectie van 3 soorten dessertwijn
A nice selection of 3 types of dessert wine