Menukaart Visrestaurant Crabbetje

De ultieme beleving van vis, schelp- en schaaldieren!

Menukaart 2017

Oesters - Oysters

Fine de Claire oester

Fine de Claire Oyster 

Per stuk
€ 3.50

Gillardeau oester

Gillardeau Oyster 

Per stuk
€ 4.50

Zeeuwse HK46 oester

Zeeuwse HK46 oyster 

Per stuk
€ 5.00

Gestoomde oester in Hollandaisesaus

Steamed oyster in Hollandaise sauce

Per stuk
€ 5.00

Gestoomde oester in Oostersesaus

Steamed oyster in Oriental sauce

Per stuk
€ 5.00

Gestoomde oester in uiencompote

Steamed oyster in onion compote

Per stuk
€ 5.00

Oester cocktail gin tonic

Oyster cocktail gin tonic

€ 6.50

Oester cocktail bloody mary

Oyster cocktail bloody mary

€ 6.50

Oester cocktail chef's speciaal

Oyster cocktail chef's speciaal

€ 6.50

Voorgerechten - Starters

Huisgemaakt brood met zeezout en dragon olie

Homemade bread with sea salt and tarragon olive oil

€ 4.50

Chef's proeverij

Chefs tasting

€ 18.50

Rouleau van citrus zalm met gerookte pasta

Rouleau of citrus salmon with smoked pasta 

€ 14.50

Gerookte paling met pikante hollandaisesaus en zeewier couscous

Smoked eel with spicy hollandaise sauce and seaweed couscous

€ 15.50

Coquilles, roergebakken met groenten en gerookte mayonaise

Scallops, stir-fried with vegetables and smoked mayonnaise

€ 16.50

Fruit de mer salade

Fruit de mer salad

€ 18.50

Dagverse vissoep rijkelijk gevuld met een visgarnituur

Daily fresh fish soup generously filled with a fish garnish

€ 10.50

Hoofdgerechten - Main courses

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met groenten en aardappelgarnituur All main courses are served with vegetables and potato garnish

Chef's proeverij, twee soorten vis met aardappel en groenten garnituur

Chefs tasting, two types of fish with potato and vegetable

 

 

€ 26.50

Canneloni van zeewolf met een basilicum beurre blanc

Canneloni of wolffish with a basil beurre blanc 

€ 24.50

Grote gamba's met zoet zure groentensaus en risotto

Large prawns with sweet and sour vegetables and rissoto

€ 25.50

Sliptong twee stuks in boter gebakken, met groenten en aardappelgarnituur

Sole in butter baked, with vegetables and patato garnish ( if available )

indien voorradig
€ 24.50

Zeetong in boter gebakken, met groenten en aardappelgarnituur

Dover sole baked in butter, with vegetables and patato garnish ( if available )

indien voorradig
€ 44.50

Tonijnsteak gegrild met serehsaus en pandanrijst

Tuna steak grilled with sereh sauce and pandan rice

 

P.P.
€ 26.50

Menu’s - Menu

Drie gangen menu

Three courses menu

€ 39.50

Vier gangen menu

Four courses menu

€ 49.50

Vijf gangen menu

Five courses menu

€ 59.50

Zes gangen menu

Six courses menu

€ 69.50

Vegetarisch - Vegetarian

Drie gangen vegetarisch menu

Three course vegetarian menu 

€ 32.50

Vier gangen vegetarisch menu

Four course vegetarian menu 

€ 39.50

Vijf gangen vegetarisch menu

Five course vegetarian menu

€ 46.50

Kindermenu - Children

Kindermenu ( tot 12 jaar )

childrenmenu ( up to 12 years )

€ 15.50

Nagerechten - Desserts

Scroppino met een krokantje, belegd met vers fruit

Scroppino with a crispy topped, with fresh fruit

€ 11.50

Cheesecake met pistacheijs en yoghurtcreme

Cheesecakewith pitachio ice cream and yohurt cream 

€ 11.50

Limoncello creme brûlée met witte chocolade parfait

Limoncello creme brûlée with white chocolate parfait

€ 11.50

Kokos granola taart met sorbet ijs

Coconut granola cake with sorbet ice cream

€ 11.50

Een selectie van binnen- en buitenlandse kazen

A cheese platter of several cheeses

€ 15.50

Een selectie van 3 soorten port

A nice selection of 3 types of port

€ 9.50

Een selectie van 3 soorten dessertwijn

A nice selection of 3 types of dessert wine

€ 9.50

Contactgegevens

St. Aagtenstraat 5
2312 CA Leiden
Tel:+31 (0) 71 51 288 46

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Dinsdag - Zaterdag vanaf 17.30
Zondag en Maandag gesloten