Menukaart Visrestaurant Crabbetje

De ultieme beleving van vis, schelp- en schaaldieren!

Menukaart 2017

Soepen - Soups

Specialiteitensoep

Specialties soup 

€ 8.75

Oesters - Oysters

Fine de Claire oester

Fine de Claire Oyster

Per stuk
€ 3.75

Gillardeau oester

Gillardeau Oyster

Per stuk
€ 4.50

Proeverij van oesters

Tasting of oysters

€ 13.75

Voorgerechten - Starters

Huisgemaakt brood met kruidenboter

Homemade bread with herb butter

€ 4.50

Bonbon van huisgerookte zalm

Salmon

€ 14.25

Rouleaux van tonijn

Tuna

€ 14.50

Schelp en schaaldieren specialiteiten

Shellfish and crustacean specialties

€ 13.75

Een proeverij van de Chef

A tasting of the Chef

€ 14.50

Hoofdgerechten - Main courses

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met groenten en aardappelen All main courses are served with vegetables and potatoes

Roodbaars en gamba's met serehsaus

Redfish and prawns with sereh sauce

€ 25.50

Snoekbaars met uiencompote en gebakken appel

Pike perch with union compote and apple

€ 24.50

Zeeduivel met Hollandse garnalen bitterbal en saffraansaus

Monkfish with saffron sauce

€ 26.25

Een proeverij van de Chef

A tasting of the Chef

€ 23.50

Klassieke hoofdgerechten - Classic main courses

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met groenten en aardappelen All main courses are served with vegetables and potatoes

Drie sliptongen in boter gebakken

Three soles fried in butter

€ 24.50

Zeetong in boter gebakken

Dover sole fried in butter

€ 38.50

Kreeft klassiek of thermidor ( indien voorradig )

Lobster classically cooked or thermidor ( if in stock )

€ 42.50

Menu’s - Menu

Chef proeverij 3 gangen

Chef’s selection 3 courses

€ 36.50

Chef proeverij 4 gangen

Chef’s selection 4 courses

€ 42.50

Chef proeverij 5 gangen

Chef’s selection 5 courses

€ 51.50

Chef proeverij 6 gangen

Chef’s selection 6 courses

€ 59.50

Vegetarisch - Vegetarian

Voorgerecht - een proeverij van de Chef

Vegetarian starter, an creation of the Chef

€ 13.50

Hoofdgerecht - bestaat uit diverse groenten bereidingen

Main course consists of various vegetables

€ 21.50

Kindermenu - Children

Kindermenu

childrenmenu

€ 14.50

Nagerechten - Desserts

Bitterkoekjes mousse met likeur 43

Creme macaroon mousse with liquor 43

€ 9.95

Crepe met sinaasappelcompote en vanille ijs

Crepe with orange compote and vanilla ice cream

€ 9.95

Yoghurt panna cotta met amarenen saus

Yogurt panna cotta with amarene sauce

€ 9.95

Creatieve proeverij van de chef

Creative tasting of the chef

€ 9.95

Een selectie van binnen- en buitenlandse kazen

A cheese platter of several cheeses

€ 13.50

Een selectie van 3 soorten port

A nice selection of 3 types of port

€ 8.75

Een selectie van 3 soorten dessertwijn

A nice selection of 3 types of dessert wine

€ 8.75

Contactgegevens

St. Aagtenstraat 5
2312 CA Leiden
Tel:+31 (0) 71 51 288 46

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Dinsdag - Zaterdag vanaf 17.30
Zondag en Maandag gesloten