Menukaart Visrestaurant Crabbetje

De ultieme beleving van vis, schelp- en schaaldieren!

Menukaart 2017

Oesters - Oysters

Fine de Claire oester per stuk

Fine de Claire Oyster one piece

Per stuk
€ 3.75

Gillardeau oester per stuk

Gillardeau Oyster one pieces

Per stuk
€ 4.75

Proeverij van oesters ( 4 stuks )

Tasting of oysters ( 4 pieces )

€ 15.50

Voorgerechten - Starters

Ambachtelijk huisgemaakt brood met gezouten boter en olijfolie

Homemade bread with butter and oil

€ 4.50

Coquille met bietencréme, vanille en pommes souffle

Scallop with beet créme, vanilla and pommes souffle

€ 15.50

Zalmtartaar met rauwkost in zoetzuur en serehsaus

Salmon tartare with sweet and sour vegetables and lemon sauce

€ 13.75

Paling met knoflook tomaat, appel en spinaziecréme

Eel with garlic tomato, apple and spinach créme

€ 15.50

Een proeverij van de Chef

A tasting of the Chef

€ 16.50

Hoofdgerechten - Main courses

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met groenten en aardappelen All main courses are served with vegetables and potatoes

Zeebaars met sinaasappelcompôte, little gem, tomaat en risotto

Sea bass with orange compôte, little gem, tomato and risotto

€ 24.50

Tonijn in Japanse kruiden met zeewier en kokos pasta

Tuna in Japanese herbs with seeweed and coconot paste

€ 24.50

Halve kreeft thermidor met gamba's, roerbak groenten en kreeftensaus

Half lobster thermidor with prawns, strifried vegetables and lobster sauce

€ 39.50

Proeverij van de Chef

A tasting of the Chef 

€ 23.50

Klassieke hoofdgerechten - Classic main courses

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met groenten en aardappelen All main courses are served with vegetables and potatoes

Sliptong. Drie stuks gebakken in boter met aardappel en groenten garnituur

Sole in butter baked three with vegetables and patato garnish

€ 24.50

Zeetong. In boter gebakken met groenten en aardappelgarnituur

Dover sole baked in butter with vegetables and patato garnish

€ 42.50

Menu’s - Menu

Chef proeverij 3 gangen

Chef’s selection 3 courses

€ 38.50

Chef proeverij 4 gangen

Chef’s selection 4 courses

€ 44.50

Chef proeverij 5 gangen

Chef’s selection 5 courses

€ 54.50

Chef proeverij 6 gangen

Chef’s selection 6 courses

€ 62.50

Vegetarisch - Vegetarian

Voorgerecht - een proeverij van de Chef

Vegetarian starter, A creation of the Chef

€ 13.50

Hoofdgerecht - bestaat uit diverse groenten bereidingen

Main course consists of various vegetables

€ 21.50

Kindermenu - Children

Kindermenu

childrenmenu

€ 15.50

Nagerechten - Desserts

Tarte tatin van ananas met lychee schuim

Tarte tatin of pineapple with lychee foam

€ 9.95

Créme brûlée van limocello met yogurt sorbet

Créme brûlée of limoncello with yogurt sorbet

€ 9.95

Chocolade bailey taart met sinaasappelsaus

Chocolate bailey cake with orange sauce

€ 9.95

Proeverij van de Chef

Tasting of the Chef

€ 12.00

Een selectie van binnen- en buitenlandse kazen

A cheese platter of several cheeses

€ 13.50

Een selectie van 3 soorten port

A nice selection of 3 types of port

€ 9.50

Een selectie van 3 soorten dessertwijn

A nice selection of 3 types of dessert wine

€ 9.50

Contactgegevens

St. Aagtenstraat 5
2312 CA Leiden
Tel:+31 (0) 71 51 288 46

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Dinsdag - Zaterdag vanaf 17.30
Zondag en Maandag gesloten