Informatie over Visrestaurant Crabbetje

Goed om te weten.

Parkeren Visrestaurant Crabbetje

LEIDEN – Lange rijen voor de ingang van de nieuwe parkeergarage onder de Lammermarkt. Zondag mocht tijdens de open dag iedereen binnen komen kijken. Ook was er een vlooienmarkt.

Hoewel de rij buiten anders deed vermoeden, was het ín de garage helemaal niet zo druk. De drukte voor de deur had alles te maken met de veiligheidsmaatregelen die gelden voor de nieuwe garage. Zoveel bezoekers tegelijkertijd brengt risico’s met zich mee. Want hoewel je er de afgelopen dagen wellicht een andere indruk van had, het is en blijft ‘gewoon’ een parkeergarage.

 

PARKEREN VANAF KONINGSDAG
Met een meerdaags Garage Festival is de nieuwe parkeerkelder van de Lammermarkt geopend. Woensdag werd de aftrap gegeven met een spetterend theaterstuk en vervolgens werden mensen nog de garage ingelokt met onder meer een disco en een speurtocht voor kinderen. Vanaf Koningsdag kan hij ook daadwerkelijk gebruikt worden om je auto in te parkeren.

FOR MORE INFO CHECK

LEIDEN.NL/PARKEREN

 

Catering Visrestaurant Crabbetje

Op aanvraag verzorgen wij de catering van uw evenement of feest. De mogelijkheden variëren van een aangeklede borrel tot een buffet. Informeert u eens vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij maken voor u graag een arrangement op maat.

 

Cadeaubon Visrestaurant Crabbetje

Wilt u iemand op een originele manier verrassen ? geef dan eens een cadeaubon van Visrestaurant Crabbetje cadeau!

De cadeaubon staat garant voor een avondje smaakvol genieten. De gelukkige kan zelf een keuze maken uit onze steeds wisselende kaart, of één van onze specialiteiten de Chefproeverij een 2 t/m 5 gangen diner.

Voor een gezellig avondje uit voor vrienden of familie staan Gastheer en Chefkok Rene en Theo Guijt voor u klaar.

 

Vlees op aanvraag Visrestaurant Crabbetje

Ook voor de niet visliefhebbers is er aandacht voor een gezellige en heerlijke avond in ons restaurant met vrienden of familie.

Op aanvraag serveren wij ook vlees.

Geef dit aan tijdens het reserveren.

Zakenlunch Visrestaurant Crabbetje

Visrestaurant Crabbetje is een plek voor een zakenlunch. In een sfeervolle ambiance kunt u rustig vergaderen tijdens een voor u samengestelde lunch van vis of vlees. Hierin draait het om proeven en beleven. Aan de hand van uw wensen vullen wij de mogelijkheden in.

Vanaf 25,- euro en minimaal 8 personen.

Alleen op reservering.

Contactgegevens

St. Aagtenstraat 5
2312 CA Leiden
Tel:+31 (0) 71 51 288 46

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Dinsdag - Zaterdag vanaf 17.30
Zondag en Maandag gesloten